• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Video: Pes ukradol kameru a natočil skvelé zábery.

Video: Pes ukradol kameru a natočil skvelé zábery.

Outdoorové videokamery sú určené pre extrémnych športovcov na natáčanie rôznych akčných aktivít predovšetkým z pohľadu pohybu kameramana. Väčšinou sú pripevnené na helmách, riaditkách a pod.

Existuje len niekoľko rozkošnejších vecí ako psy. Určite nepreháňame keď povieme, že v priebehu niekoľkých sekúnd dokážu rozžiariť svet.

Ak máte doma psa a mali ste zlý deň určite viete, že akonáhle sa vrátite domov a pozriete sa na Vášho psa, ktorý čakal celý deň až sa zvítate, Váš deň sa stane hneď lepším. Bez ohľadu na to, čo sa Vám v tej deň stalo zlého, Váš pes Vás očarí svojou dobrou náladou a radosťou. To je jedno z kúziel pre ktoré si získali toľko ľudí a prečo sa stali ich najlepšími priateľmi.

S nimi nemôžete byť nikdy osamelý a mať zlú náladu.

Mnohým z Vás však nie je dopriate mať svojho psa. Je to z rôznych dôvodov: či už alergie niekoho v domácnosti, alebo možno ešte žijete z rodičmi a tí Vám psa jednoducho nedovolia.

Nestrácajte nádej. V tomto prípade je tu pre Vás aspoň Internet a možnosť vzhliadnuť neuveriteľné videá, ktoré Vás určite rozosmejú a potešia.


Toto video ukazuje psa, ktorý schmatol kameru a bláznivým behom natočil parádne video. Pozrite sa na jeho výraz očí, ako mu vietor rozhýbal uši a ako sa snaží utiecť zo svojou korisťou.


Čo je na týchto bytostiach zaujímavé, je to, aké sú bezstarostné, stále v dobrej nálade a pripravené Vás potešiť a zahrať sa s Vami. Vždy Vám privodia dobrú náladu.




To je aj dôvodom, že psy sú veľmi často výbornými pomocníkmi pri liečení duševných ochorení ako je depresia, pocity úzkosti a podobné stavy. Vždy nám rozumejú a bezpodmienečne nás milujú. Nemajú žiadne požiadavky s výnimkou jedla a sem tam našej pozornosti. Môžme ich jednoznačne zaradiť medzi najlepších spoločníkov ktorými boli ľudia obdarení a pritom niektorí si ich ani nezaslúžia.



Ak máte zlý deň, pozrite si toto video a hneď sa Vám nálada zlepší.

Prípadne, ak máte vo svojom okolí niekoho, koho chcete potešiť alebo zabaviť, určite mu tento článok pošlite.


Psy sa spoliehajú na pomoc človeka, vzdávajú sa rýchlejšie


Počasie

Recepty