• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Žena otehotnela v období, keď už bola tehotná

Žena otehotnela v období, keď už bola tehotná

Deti ktoré sa jej narodili boli úplne odlišné a mali aj odlišnú DNA.

Pripravte sa na veľmi zvláštny príbeh, ktorý sa stal žene s menom Jessica Allen.

Jessica Allen, napísala tento príbeh (o tom, ako sa stala tehotná, keď už tehotná bola) do novín New York Post .

Tento zriedkavý jav viedol k tomu, že porodila dve deti, ktoré však mali odlišných oboch rodičov.

Žena vysvetlila, že podstúpila oplodnenie in vitro (mimotelové oplodnenie) po tom, ako súhlasila, že sa stane náhradnou matkou a vynosí dieťa čínskemu páru. Kalifornia je jedným z mála amerických štátov, v ktorých sú komerčné programy náhradnej matky legálne.


Jessica mala v zmluve uvedené, že môže stráviť s novorodencom hodinu po pôrode - len pre kontrolu ako sa mu darí.


Žene však pri bežnom ultrazvukovom vyšetrení v šiestom mesiaci zistili ze čaká dvojčatá. Preto nakoniec porodila dvoch chlapcov pomocou cisárskeho rezu. Ihneď po zákroku Čínsky pár opustil nemocnicu s chlapcami, ktorých nazvali Mike a Max, a Jessica nemala možnosť ich ani len vidieť.


Neskôr dostala od čínskeho páru fotku oboch detí so správou: Všakže nie sú chlapci vôbec podobní? Premýšľali ste o tom, prečo sú tak veľmi rozdielni?


Neskôr Jessisca povedala pre ABC News: "Všimla som si, že jeden bol oveľa svetlejší ako druhý. Bolo jasné, že to neboli rovnaké dvojčatá"


Po následnom vykonaní testov DNA sa Jessica dozvedela, že jedno z jej detí je jej biologickým, naopak druhé bolo dieťa čínskeho páru.



Tento fenomén je známy ako "počatie v tehotenstve". Je údajne veľmi zriedkavý. Je to preto, že telo ženy hneď potom ako otehotnie zvyčajne zastaví uvoľňovanie hormónov, ktoré stimulujú ovuláciu. V tomto prípade sa to však nestalo.


Spočiatku si čínsky pár robil nároky na obe deti a chcel si ich nechať. Ale po komplikovanej a drahej právnej bitke Jessica a Jasper konečne vzali svojho biologického syna domov a dali mu meno Malachi.


Tento príbeh vzbudil medzinárodnú odozvu. Počatie v tehotenstve sa takmer nikdy u ľudí nevyskytuje, preto vedeckí pracovnici ani agentúra pre náhradné matky nemali ani len tušenia ako reagovať.

Jessica však rozhodnutie že sa stala náhradnou matkou neľutuje, pretože sa môže tešiť zo svojho biologického syna.


Počasie

Recepty